Nova "kija pikanto" u Srbiju stiže u aprilu

Bez autora
Jan 14 2011

Mesec dana nakon svetske premijere koju će imati u martu na Salonu automobila u Ženevi, "kija pikanto" će stići na srpsko tržište. Najnoviji model automobila "pikanto" kompanije "Kia motors" u serijskoj varijanti premijerno će biti predstavljen na salonu automobila u Ženevi, u martu, a dolazak na srpsko tržište očekuje se već u aprilu, saopštila je južnokorejska kompanija. Nova generacija "pikanta" je zadržala karakteristike gradskog automobila, a u novoj varijanti nudi se i model sa troja vrata, dok je dosadašnji "pikanto" bio u ponudi samo kao petovratni "hečbek". Novi "pikanto" će biti ponuđen sa četiri verzije novih motora - jedno i 1,2 litarski benzinski motor (koji se mogu pohvaliti najnižim emisijama ugljen-dioksida u A klasi) i jednolitarski benzinski motor u kombinaciji sa LPG pogonom isključivo za evropsko tržište, dok za južnoameričko tržište postoji i "fleks fjuel" varijanta.

Nova "kija pikanto" u Srbiju stiže u apriluMesec dana nakon svetske premijere koju će imati u martu na Salonu automobila u Ženevi, "kija pikanto" će stići na srpsko tržište.

Najnoviji model automobila "pikanto" kompanije "Kia motors" u serijskoj varijanti premijerno će biti predstavljen na salonu automobila u Ženevi, u martu, a dolazak na srpsko tržište očekuje se već u aprilu, saopštila je južnokorejska kompanija.

Nova generacija "pikanta" je zadržala karakteristike gradskog automobila, a u novoj varijanti nudi se i model sa troja vrata, dok je dosadašnji "pikanto" bio u ponudi samo kao petovratni "hečbek".

Novi "pikanto" će biti ponuđen sa četiri verzije novih motora - jedno i 1,2 litarski benzinski motor (koji se mogu pohvaliti najnižim emisijama ugljen-dioksida u A klasi) i jednolitarski benzinski motor u kombinaciji sa LPG pogonom isključivo za evropsko tržište, dok za južnoameričko tržište postoji i "fleks fjuel" varijanta.

Na ovaj automobil će, kao i za sve ostale modele "Kije", važiti garancija od sedam godina za celo vozilo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik